Ik val maar meteen met de deur in huis:

Namasthee gaat sluiten

Aan alles komt een eind. Zo ook aan Namasthee.
Graag breng ik je op de hoogte dat ik deze week de beslissing heb gemaakt om de lessen en activiteiten van Namasthee te staken.

Een moeilijke maar onvermijdelijke conclusie. Het is niet langer mogelijk om de lessen te verzorgen, zonder concessies te doen aan datgene wat Namasthee uniek maakt, namelijk persoonsgerichte begeleiding, les in kleine groepen en aandacht voor jou als unieke boefenaar.

Wat bekekent dit?

Over een maand, dus vanaf de reeds geplande herfstsluiting op 19 oktober 2019, zullen de lessen en activiteiten stop gezet worden.

  • Alle actieve abonnementen zullen daarom met ingang van heden stil gelegd worden.
  • In geval van les-tegoed dat nog geldig is maar de komende maand niet opgemaakt kan worden, verzorg ik een vergoeding. Heb je daar vragen over, stuur me dan een mail.

Waarschijnlijk komt dit bericht onverwacht. Wil je daarom reageren of je vragen stellen, dan kan dat. Je kunt me als altijd bereiken op de manier die voor jou het beste is.

—–

Wat ik in plaats hiervan ga doen en hoe ik verder ga is mij nu nog onbekend. Wat voor mij belangrijk is, is om eerst Namasthee op net zo’n correcte en aandachtige manier af te bouwen, als dat ik het opgebouwd heb. Om vervolgens de tijd te nemen om te reflecteren. Op wat goed ging. En waar ik in de toekomst kan verbeteren.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstige ontwikkelingen, dan kun je op deze mailinglist blijven staan. Ik zal je dan, zodra er meer duidelijkheid ontstaat, informeren.

In ieder geval bedankt voor je aandacht, je deelname aan de lessen en je interesse in Namasthee.

Liefs,
Lisette

Voeg een reactie toe