Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stille Wijsheid – 50+

16 december 2018 @ 15:45 - 17:00

€10
Stille Wijsheid

Stille Wijsheid; een co-creatie van Namasthee en Nyaveda.

Het leven brengt continue indrukken en dat kan je overladen. Binnen in jou is een plek waar kalmte heerst. In de bijeenkomsten op zondagavond ga je de gedachten die je bezighouden – en die je uit je doen halen – leren los te laten. Je leert om weer terug te keren naar je natuurlijk zijn en vindt weer rust om zaken op een goede wijze te beredeneren. Beleef een unieke en leerzame ervaring, samen met gelijkgestemde 50-plussers in een sfeer van harmonie en respect voor elkaar. 

Nyantrie vertelt: ” Waarom 50-plussers? Omdat deze doelgroep, bij wie ik ook hoor, een heel stuk van het Leven heeft volbracht en nu de tijd is aangebroken om Rust te nemen. Maar, door alle drukte van het Leven, ben je het verleerd om naar de serene stilte in jezelf terug te keren. Ervaar je eigen proces bijvoorbeeld van het ‘laten gaan’ of ‘het laten zijn’. Deze les is een unieke gelegenheid om met gelijkgestemden elkaar in kracht en wijsheid te sterken.”

Enkele voordelen van stille wijsheid zijn: helderheid in gedachten, verbetering van slaap, minder hoofdpijn, minder verkramping van je spieren en ontspanning.

Stille Wijsheid, op zondag 16 december van 15.45 tot 17.00 uur bij: Namasthee.nl – Ringbaan Noord 37 in Tilburg.

Reserveren via Mijn Reserveringen

Je kunt de les bijwonen met het tegoed van een lesbundel. Wil je deze bijeenkomst liever graag eerst uitproberen? Schaf dan voor € 10,00 de Proefles Stille Wijsheid aan.
Heb je recht op een bedrag via de meedoenregeling? Je kunt ook daarmee deelnemen aan de Stille Wijsheid.

Graag tot ziens,

Nyantrie,
NyaVeda

Gegevens

Datum:
16 december 2018
Tijd:
15:45 - 17:00
Kosten:
€10
Website:
https://namasthee.nl/stille-wijsheid/

Organisator

Nyantrie
Website:
https://namasthee.nl/team/nyantrie/

Locatie

Namasthee, Yogastudio in Tilburg
Ringbaan Noord 37
Tilburg, Noord-Brabant 5046 AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-24885802
Website:
https://namasthee.nl

Beste bezoeker,

Momenteel werken we aan een verbeterde versie van ons reserverings-systeem. Ben je nieuw bij Namasthee? Dan nodigen we je van harte uit om een Introductieles te volgen.

Heb je al een actieve bundel en mogelijk zelfs nog resterend lestegoed?
We zijn druk met het overzetten van de actieve abonnementen. We vragen je om nog even geduld te hebben. Je ontvangt zo spoedig (nog voor de late zomer-sluiting – van 31 juli t/m 18 augustus) een mail met instructies.

Wil je alvast meer weten? Maak dan alvast een nieuw account aan via Mijn persoonlijke omgeving. Je kunt ons ook een berichtje via het contactformulier op de website sturen.

Bedankt voor je begrip,
Lisette