06-24885802

Vertel ons je mening

Yoga is mensenwerk. Wij doen ons best doen om een dienstverlening en service van hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Dat doen wij door het selecteren van getrainde en gecertificeerde docenten en door de inhoud van onze lessen te baseren op vooraanstaande literatuur, informatie van deskundigen en resultaten uit wetenschappelijk onderzoek.

Door kleinschaligheid proberen wij onze dienstverlening op jouw wensen af te stemmen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Dat proberen we zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht onze dienstverlening niet voldoen aan je verwachtingen, dan horen wij dat graag. Want alleen dan kunnen eventuele actie ondernemen, om je ervaring te veranderen.

Je kunt ons altijd aanspreken; voor, tijdens of na de les. Door middel van een telefoontje of berichtje zijn wij ook bereikbaar. Is het - om welke reden dan ook - niet mogelijk om persoonlijk of per telefoon contact met ons te leggen, dan kan je ook via onze feedback formulieren een signaal aan ons geven.

Heb je ideeën ter verbetering?

Wij ervaren feedback als een mogelijkheid om te leren. Zien wij iets over het hoofd? Of heb jij een idee dat je met ons wilt delen, om onze service te verbeteren of aan te vullen? Laat ons je aan- of opmerkingen graag horen.

Mag jouw mening op onze site?

Trots zijn wij op onze deelnemers en wij tonen graag je bevindingen.

Wil jij ook jouw ervaring of mening delen? En mogen wij deze tonen als een bevinding op onze website? Gebruik dan dit formulier. Dank je wel!

Werd je blij van ons of door yoga?

Wij zijn vol van yoga, meditatie en ayurveda, omdat het ons zoveel moois en goeds heeft gebracht. Werd jij ook blij? Van ons of misschien meer van yoga in het algemeen? Laat het ons weten.

Heb je een vervelende ervaring of klacht?

Heb je een klacht? Laat het ons dan weten. Zo kunnen we voorkomen, dat een ander in de toekomst hetzelfde gebeurt als jij.

Had je een vervelende ervaring? Dat mag niet gebeuren. Gebruik ons klachtenformulier om je ervaring aan ons te melden.

Dat kan ook anoniem.