06-24885802

Proefles – Introductie met Yoga

Introductie met yoga

Een introductie met yoga en maak kennis met Namasthee

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je eens aan de les meedoen? Leuk, je bent van harte welkom in onze introductie les. In plaats van dat je als proefles meteen aansluit in een bestaande groep of reguliere les, maak je bij Namasthee kennis met yoga in een speciaal ontwikkelde introductie les.

Deze les is ideaal voor mensen die nog helemaal geen, of nog weinig ervaring hebben met yoga lessen. Deze les geeft ons tevens de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met jou. Daarom is deze les ook bedoeld voor mensen die al wel les-ervaring hebben, maar nog niet eerder lessen gevolgd hebben bij Namasthee.

Maak vrijblijvend kennis met de unieke lesstijl van Namasthee en onze visie op yoga.

Maak kennis met yoga en met Namasthee in onze speciaal ontwikkelde proefles

Introductie lesrooster

Reserveer je les
Klik op de datum en zie welke plekken er nog beschikbaar zijn
https://namasthee.nl/
mei 2019
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Veel gestelde vragen

Wat handig is te weten voor het volgen van een introductieles

Hoe kan ik me inschrijven?

Selecteer de les van jouw voorkeur en je ziet de beschikbaarheid verschijnen. Maak een account aan en reserveer daarmee direct je les.

Wat kost deze introductieles?

De Introductieles  kost € 15,00 euro.

Wat zal ik meenemen?

Bij Namasthee zijn yogamatten. Je kunt een handdoek meenemen om over de yogamat te leggen. En je kan een flesje water meebrengen om tijdens de les je dorst te lessen.
Er zijn kluisjes beschikbaar en tijdens de les zijn de deuren gesloten. Maar laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis.

Wat is het programma?

Het programma is als volgt opgebouwd:

19.00 uur – 19.15 uur: inloop
19.15 uur – 19.30 uur: introductie; wat is yoga
19.30 uur – 20.00 uur: kennismaking met enkele basis asana’s
20.00 uur – 20.10 uur: inleiding tot meditatie
20.10 uur – eind : afsluiting

Deze les is uiterlijk om 20.30 uur afgerond.

Wat voor kleding draag ik het beste?

Draag kleding waarin je je op je gemak voelt, waar je goed in kunt bewegen en makkelijk mee kunt zitten, zoals sportkleding of een joggingbroek en t-shirt.
Je hoeft geen speciale yogakleding aan te schaffen.

Ik heb een blessure, kan ik dan meedoen?

Afhankelijk van de aard en de ernst van de blessure, kunnen we in overleg bepalen of het verstandig is mee te doen. Aangezien in de lessen bij Namasthee aandacht voor de grenzen van het eigen lijf en concentratie centraal staat, is deze les uitermate geschikt om weer te starten na blessures, mits dat akkoord is van je behandelaar.

Hoe plan ik een maaltijd rondom de les?

Het advies is om vlak voor de les niet te veel of te zwaar te eten, want een volle maag kan je tijdens de les in de weg zitten. Maar je hebt wel energie nodig voor de les. Je kunt 2 tot 3 uur voor de les een grote maaltijd eten. En tot 2 uur voor de les start het beste iets eten dat voldoende energie en voedingsstoffen levert, maar licht verteerbaar is.

Ik kan helaas niet op donderdagavond, is er een andere mogelijkheid?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn op het tijdstip van de introductieles, maar wel graag lessen volgen bij Namasthee, neem dan contact met ons op. We zoeken dan samen naar een oplossing.