06-24885802

Introductieles

Introductie met yoga

Een introductie met yoga en maak kennis met Namasthee

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je kennismaken? Of wil jij Yoga proberen? Je bent van harte welkom in onze introductie les.

Bij Namasthee begint iedereen – ongeacht of je beginner bent of ervaren – in deze les.  Zo kunnen we goed kennis maken, eventuele blessures bespreken en kun je vrijblijvend ervaren of onze unieke lesmethode en onze visie op Yoga bij je past.

Deze les is ideaal voor mensen die nog helemaal geen, of nog weinig ervaring hebben met yoga lessen. We bouwen de les vanaf de basis op. En er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen. We stimuleren je zelfs je vragen te stellen!

Blijkt na afloop van de les, dat onze leswijze je niet aanspreekt? Dan verwijzen we je graag en zonder problemen door, naar een van de docenten in de regio met een stijl die beter bij jouw wensen past.

Veel gestelde vragen

Wat handig is te weten voor het volgen van een introductieles

Hoe kan ik me inschrijven?

Selecteer de les en de week van jouw voorkeur en je ziet de beschikbaarheid verschijnen. Selecteer aanmelden. En volg de instructies.

Wat kost deze introductieles?

Deze les kost € 15,00 euro.

Wat zal ik meenemen?

Bij Namasthee zijn yogamatten. Je kunt een handdoek meenemen om over de yogamat te leggen. En je kan een flesje water meebrengen om tijdens de les je dorst te lessen.
Er zijn kluisjes beschikbaar en tijdens de les zijn de deuren gesloten. Maar laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis.

Wat is het programma?

Het programma is als volgt opgebouwd:

We starten met een introductie; wie ben jij, wie is Lisette en wat is de visie van Namasthee op yoga

Vervolgens ervaar je door middel van enkele basis asana’s de unieke methode. Na de asana’s volgt indien gewenst een korte inleiding tot meditatie en ronden we het actieve gedeelte af.

We sluiten af met een kopje thee, waarna we evalueren wat de gewenste vervolgstappen zijn.

De les duurt ongeveer 90 minuten.

Wat voor kleding draag ik het beste?

Draag kleding waarin je je op je gemak voelt, waar je goed in kunt bewegen en makkelijk mee kunt zitten, zoals sportkleding of een joggingbroek en t-shirt.
Je hoeft geen speciale yogakleding aan te schaffen.

Ik heb een blessure, kan ik dan meedoen?

Afhankelijk van de aard en de ernst van de blessure, kunnen we in overleg bepalen of het verstandig is mee te doen. Aangezien in de lessen bij Namasthee aandacht voor de grenzen van het eigen lijf en concentratie centraal staat, is deze les uitermate geschikt om weer te starten na blessures, mits dat akkoord is van je behandelaar.

Hoe plan ik een maaltijd rondom de les?

Het advies is om vlak voor de les niet te veel of te zwaar te eten, want een volle maag kan je tijdens de les in de weg zitten. Maar je hebt wel energie nodig voor de les. Je kunt 2 tot 3 uur voor deze les een grote maaltijd eten.

Zorg dat je voldoende gegeten hebt en energie hebt. Je kunt tot 1 uur voor de les een maaltijd eten dat voldoende energie en voedingsstoffen levert, maar licht verteerbaar is.

Ik kan helaas niet op op de beschikbare tijden. Is er een alternatief?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn op het tijdstip van de introductieles, maar wel graag lessen volgen bij Namasthee, neem dan contact met ons op. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Het is voor mij niet mogelijk om online te te betalen. Is er een alternatief?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om online te betalen, neem dan contact met ons op. We zoeken dan samen naar een oplossing.