De Gemeente Tilburg stelt via de Meedoenregeling een bedrag beschikbaar die je kunt inzetten voor yoga lessen bij Namasthee. Heb je recht op een bedrag en wil je dat graag inzetten? Dat kan.

De eerste les die je bij Namasthee volgt is altijd de introductieles. In deze speciale les maak je kennis met Yoga en ook met de unieke lesstijl van Namasthee. In deze les kun je ook meteen ervaren of yoga wat voor je is. En of de leswijze van Namasthee bij je past. Deze introductieles kost voor deelnemers aan de meedoenregeling slechts € 14,00.

We zijn ervan overtuigd dat je interesse – na het volgen van onze introductieles – in yoga gewekt is. Daarom kun je na het volgen van de introductieles kiezen voor een lesbundel. Net als bij de reguliere lesbundels, kun je bij Namasthee kiezen uit twee verschillende varianten: een maandbundel of een kwartaalbundel.

Onze Meedoenregeling (MDR) lesbundels
Aantal lessen  Meedoenprijs per les Bundelprijs
1. Maandbundel 4 € 11,50 € 46,00
2. Kwartaalbundel 10 € 11,50 € 115,00

 

Om gebruik te kunnen maken van je budget de Meedoenregeling, dien je in het opmerkingenveld van je bestelling jouw meedoenregeling klantnummer en geboortedatum te noteren.
Is je Meedoenregeling budget op? Je behoudt de rest van het kalenderjaar het recht op de speciale Meedoenregeling tarieven. Je dient wel zelf het resterende bedrag bij te betalen.

Tenslotte geldt voor al onze lesbundels het volgende:

  1. De maandbundel is een maand geldig. De kwartaalbundel is drie maanden geldig.
    De termijn gaat in op de datum van de eerste les, nadat je de bundel aanschaft, of 14 dagen na aanschaf.
    Wanneer de termijn verstreken is, vervalt de geldigheid het pakket vanzelf. Er wordt nooit automatisch verlengd. Je zit dus nergens aan vast.
  2. De lessen uit je bundel kun je – binnen de geldigheidstermijn – naar eigen inzicht opmaken. Zijn je lessen eerder op? Geen probleem. Je kunt dan meteen weer een nieuwe bundel aanschaffen.

Klik hier voor alle voorwaarden die van toepassing zijn. Bekijk ook onze Privacy Verklaring.

Voeg een reactie toe