Namasthee bij KermisTV

Terwijl de hitte records werden verbroken, waren wij te gast bij KermisTV van Omroep Tilburg. Bekende Tilburger Ferry van de Zaande doet voortaan ook aan yoga. En Fred van Boesschoten heeft een bijzondere gave ontdekt: Hij verkoopt tegenwoordig Ingestraald water. Bekijk daarover ons item in aflevering 6 🙂

Wat is ingestraald water eigenlijk?

Toen Fred van Boesschoten ontdekte dat hij over bijzondere gaven beschikte, Gaf hij onverwijld gehoor aan zijn roeping om onder de naam Fernandos de mensheid te dienen. Men kan bij hem altijd terecht voor een aurareading, een handoplegging of een voorspelling. Het medium Fernandos is inmiddels een veel geraadpleegde bron.

Nu komt Fernandos op de markt met door hemzelf ingestraald water. De heilzame werking die uitgaat van dit gezegende water wordt alom geroemd. Waaronder door Lisette

Fernandos’ ingestraald water™ belooft verbetering bij vele toestanden, zoals: luiheid, negatieve instelling, incompetentie, achterlijkheid en vele andere gesteldheden, zoals: kribbigheid, nukkigheid, gramstorigheid, balsturigheid, algehele apathie en dorst.

Het flesje waarin Fernandos’ ingestraald water™ geleverd wordt is ook ingestraald, gooi het dus niet weg maar vul het gewoon bij. Het etiket is vervaardigd van hoogwaardige polyurethaanverbindingen, dus afwasbaar!!

Fernandos’ ingestraald water™. Bekend van TV. Goed voor het milieu en uw portemonnee!!

 

 

Voeg een reactie toe