06-24885802

Wenskaarten geïnspireerd op de Natuur

Yay! Vanaf vandaag zijn er wenskaarten te koop bij Namasthee. Kaarten geïnspireerd op de Natuur.

Zwart-witte natuur wenskaarten van Fannie Coenen ART with Love
Zwart-witte natuur wenskaarten van Fannie Coenen ART with Love
Wenskaarten

Graag vertel ik je wat meer over deze kaarten. Ik zag ze voor het eerst bij Solidare Natuurvoeding in Tilburg. Elke keer opnieuw als ik daar mijn boodschappen doe, trekken deze kaarten mijn aandacht. En recent zag ik, dat er bij de kaarten nu ook een zakje bloemenzaadjes gevoegd is. Dit ter bevordering van het aantal bloemen en bijen in de wereld. Hoe leuk!

Omdat ik er steeds opnieuw zo blij van word, was ik benieuwd naar de ontwerper of -ster van deze kunstwerkjes. De maakster van deze kaarten is Fannie Coenen, een dame die – zo blijkt – uit de regio komt.

Fannie Coenen

Fannie tekent en schildert en fotografeert en creëert en laat zich daarbij inspireren door natuur. Na het lezen van een oproep op haar Facebookpagina, benaderde ik haar, of ik misschien haar kunstwerkjes mag verkopen in de yogastudio. Wellicht lijkt het een wat onconventionele plek om kaarten te verkopen. Gelukkig is ‘anders-dan-anders’ juist iets dat Fannie aanspreekt. Ze wilde graag kennismaken. Daarop ontmoetten we elkaar in de yogastudio.

Naast de zwart-witte kaarten die oorspronkelijk mijn volledige aandacht hadden, bracht zij ook prachtige Aquarelkaarten mee. Al direct herkende ik de afbeeldingen. Was het toevallig dat ik een tuin in haar tekeningen zag, die ik een week eerder, tijdens de Velt Open Ecotuindagen bezocht? De gelijkenis is zo treffend, dat kon niet missen. En het bleek juist: ze tekende deze serie tijdens haar vrijwilligerswerk in de Naturentuin Goirle.

wenskaarten Wilgenhutje in de Naturentuin Goirle door Fannie Coenen ART
Wilgenhutje in de Naturentuin Goirle door Fannie Coenen ART
Assortiment bij Namasthee

Momenteel is in ons assortiment is de serie Zwart-witte kaarten beschikbaar. Deze wenskaarten zijn verkrijgbaar in twee varianten. Want je kunt – naast de normale zwart-witte kaarten – ook een variant kiezen die jij of de ontvanger zelf kunt inkleuren. Geweldig toch?
En ook is de serie Aquarelkaarten van de Naturentuin in ons assortiment opgenomen.

Binnenkort zullen deze kaarten – en meer van haar werk – ook in onze webwinkel beschikbaar komen.

Bovendien wordt er op plannen gebroed om onze krachten te bundelen en de samenwerking verder uit te bouwen. Wordt vervolgd 🙂

Voeg een reactie toe