Afgelopen is er een nieuwsbrief verzonden: beleef de stilte.

Stilte

Nieuw in de lessen is de oefening tot het actief proberen te putten uit je eigen bron van kennis: je Zelf.
We vergeten als mensen vaak hoeveel informatie je zelf bezit. Die kennis die bereik je, door als het ware een spreekwoordelijk stapje terug te doen. Door stilte een meer actieve plaats te geven in de lessen, probeer ik je daarin te begeleiden en zo in contact te brengen met je innerlijke wijsheid.

De ervaring leert inmiddels dat hier soms op onverwachte wijze een lering uit kan volgen; voor zowel de beoefenaar, als voor de docent. Deze lering is telkens weer anders en daarom zeer interessant. Het geeft stof tot dieper onderzoek. Onderzoek naar je eigen, unieke beleving en beoefening van yoga: de kern van wat ik met mijn lessen van Namasthee aan je mee wil geven.

Via deze link kun je de gehele nieuwsbrief teruglezen.

 

Voeg een reactie toe

Beste bezoeker,

Momenteel werken we aan een verbeterde versie van ons reserverings-systeem. Ben je nieuw bij Namasthee? Dan nodigen we je van harte uit om een Introductieles te volgen.

Heb je al een actieve bundel en mogelijk zelfs nog resterend lestegoed?
We zijn druk met het overzetten van de actieve abonnementen. We vragen je om nog even geduld te hebben. Je ontvangt zo spoedig (nog voor de late zomer-sluiting – van 31 juli t/m 18 augustus) een mail met instructies.

Wil je alvast meer weten? Maak dan alvast een nieuw account aan via Mijn persoonlijke omgeving. Je kunt ons ook een berichtje via het contactformulier op de website sturen.

Bedankt voor je begrip,
Lisette