06-24885802

Partners

Lisette Geers is aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland; de beroepsvereniging voor erkende yogadocenten (VYN). Lisette staat geregistreerd als VYN4273.

 

Lisette Geers is aangesloten bij Yoga Alliance Professionals, dat een aanpak biedt voor het internationaal accrediteren van yogaleraren en het waarborgen van hoge normen.
Momenteel staat Lisette geregistreerd als Associate Teacher - Level 2.

In 2016 verbleef Lisette enkele maanden bij ASHTANGA Ayurvedics om Ayurveda vanuit traditionele artsen en medicijnmakers te leren bekijken. Lisette Geers werkt met hen samen om geïnteresseerden in het westen te voorzien van traditionele informatie over gezondheid en welzijn.

De illustraties op de homepagina zijn gecreëerd door Laliz. LaLiz, Liesbeth Keder is een illustrator/artiest die al sinds 1987 de wereld een stukje mooier maakt met haar afbeeldingen. Ze is actief op instagram. Klik op de afbeelding voor de link naar haar website, met haar contactgegevens.

Ons logo werd ontworpen door Het Creatorium, het grafisch ontwerpbureau van Ronald van den Burg. Het Creatorium is gevestigd in Tilburg en focust zich op het maken van logo's, huisstijlen, graffiti/muurschilderingen en web-development voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

Bij het ontwerpen van deze website werden we ondersteund en geadviseerd door GigWrx. Deze getalenteerde professionals hebben een prettige aanpak. Wat vooral opviel is de betrouwbare aanpak, waarin de combinatie van mijn beeld en hun kennis en creativiteit resulteerden in de ultieme mix van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om mee te doen aan de lessen bij Namasthee. Heb je recht op een bedrag en wil je dat graag inzetten? Dat kan. Klik op de afbeelding van de Meedoenregeling voor de speciale meedoen tarieven.

Leer meer over de wetenschap van yoga asana door middel van boeken en online artikelen.