06-24885802

Introductieles

Introductie met yoga

Volg een proefles en maak kennis met yoga bij Namasthee

Wil jij Yoga proberen? Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je kennismaken? Je bent van harte welkom in onze introductie les.

Bij Namasthee begint iedereen – ongeacht of je beginner bent of ervaren – in deze les.  Zo kunnen we goed kennis maken, eventuele blessures bespreken en kun je vrijblijvend ervaren of onze unieke lesmethode en onze visie op Yoga bij je past.

Proefles Yoga in Tilburg

Deze les is ideaal voor mensen die nog helemaal geen, of nog weinig ervaring hebben met yoga lessen. We bouwen de les vanaf de basis op. En er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen. We stimuleren je zelfs je vragen te stellen!

Blijkt na afloop van de les, dat onze leswijze je niet aanspreekt? Dan verwijzen we je graag en zonder problemen door, naar een van de docenten in de regio met een stijl die beter bij jouw wensen past.

Beste bezoeker,

Momenteel werken we aan een verbeterde versie van ons reserverings-systeem. Ben je nieuw bij Namasthee? Dan nodigen we je van harte uit om een Introductieles te volgen.

Heb je al een actieve bundel en mogelijk zelfs nog resterend lestegoed?
We zijn druk met het overzetten van de actieve abonnementen. We vragen je om nog even geduld te hebben. Je ontvangt zo spoedig (nog voor de late zomer-sluiting – van 31 juli t/m 18 augustus) een mail met instructies.

Wil je alvast meer weten? Maak dan alvast een nieuw account aan via Mijn persoonlijke omgeving. Je kunt ons ook een berichtje via het contactformulier op de website sturen.

Bedankt voor je begrip,
Lisette