De komende weken vieren we in korte tijd drie belangrijke feestdagen. Ook is dit een periode waarin we vaak nog van alles willen afronden, om met een schone lei het nieuwe jaar te kunnen beginnen. Tel daar de donkere dagen en koude temperaturen bij op. En alles bij elkaar is het een gegarandeerd recept voor spanning.

December-stress

Het is een reëel verschijnsel, zeggen ook geleerden. En daarom is het niet gek als jij, net als vele andere Nederlanders, rond deze tijd van het jaar druk en/of onrust ervaart.

Een manier om een deel van je onrust weg te nemen, is om je yogalessen te blijven volgen. Het lijkt wellicht tijdwinst om die ene les over te slaan. Om daarmee die tijd te kunnen gebruiken voor het afhandelen van je to-do lijst. Echter, de zenuwcellen die zorgen voor kalmte in je lijf – die al in één enkele les merkbaar te verhogen zijn – zorgen juist voor de geestelijke kracht die je nodig hebt om deze periode met plezier te kunnen beleven.

En aanvullend biedt Namasthee nu ook het gemak, dat je vanaf onze website december-cadeau’s kunt bestellen. Hierdoor hoef je jezelf niet langer in overbevolkte winkelketens te begeven. En bovendien kun je je cadeau na je yogales, (ingepakt) mee naar huis nemen. Scheelt je ook nog eens verzendkosten. Dat is handig. En voordelig!

Dilemma

Zit je met het dilemma dat je een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft? Of moet jij je verlanglijst nog maken, maar mis je de inspiratie? Ook daarvoor is een oplossing: schenk welzijn.
Want van welzijn heeft een mens immers nooit genoeg. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een kennismaking met de unieke lesmethode van Namasthee.
Of trakteer jezelf (of een ander) op een lesbundel of hulpmiddel voor je yogales, zoals je eigen yoga handdoek, oogkussentje of zelfs een bolster voor thuis.

Duurzaam

Namasthee hecht een groot belang aan een eerlijke en hoogwaardige productieketen: van de grondstof (aarde), via de vervaardiging (mens) tot de kwaliteit van het eindproduct (de eindgebruiker).
Daarom worden onze producten met zorg geselecteerd. Wij vinden het belangrijk dat het geschenk niet alleen de ontvanger blij maakt. En dat die daar ook zo lang mogelijk gebruik van kan maken.
Maar juist ook, dat daarbij in de gehele productie keten, actie genomen is voor het behoud van de planeet en voor gezonde werkomstandigheden van de mens.

Let op: onze voorraad is beperkt. Nabestellen is mogelijk, maar vanwege de feestdagen zijn we gesloten vanaf maandag 17 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. Wees er daarom op tijd bij.

Voeg een reactie toe

Beste bezoeker,

Momenteel werken we aan een verbeterde versie van ons reserverings-systeem. Ben je nieuw bij Namasthee? Dan nodigen we je van harte uit om een Introductieles te volgen.

Heb je al een actieve bundel en mogelijk zelfs nog resterend lestegoed?
We zijn druk met het overzetten van de actieve abonnementen. We vragen je om nog even geduld te hebben. Je ontvangt zo spoedig (nog voor de late zomer-sluiting – van 31 juli t/m 18 augustus) een mail met instructies.

Wil je alvast meer weten? Maak dan alvast een nieuw account aan via Mijn persoonlijke omgeving. Je kunt ons ook een berichtje via het contactformulier op de website sturen.

Bedankt voor je begrip,
Lisette