Over Educatie

Een van de kernwaarden van Namasthee is om mensen te leren begrijpen waarom je de oefening doet, zoals we ze doen. Dat doen we door kennis lessen, cursussen en bijscholingen te organiseren, waarin je je brein voedt met informatie over yoga, meditatie en ayurveda. Onze lesstof is gebaseerd op toonaangevende (yoga) literatuur, aangevuld met vertalingen van oorspronkelijke Vedische teksten en publicaties uit de recente moderne wetenschap.

Door alledaagse vaardigheden of gebeurtenissen als uitgangspunt te nemen en die door middel van de yoga-theorie en uitgangspunten te benaderen, kun je zo je begrip, inzicht en kennis over de werking van yoga op een toegankelijke en toegepaste manier ontwikkelen en uitbreiden. Alle lessen zijn gebaseerd op onderbouwde en algemeen geaccepteerde theorieën en zoveel mogelijk wordt naar de meest recente bevindingen uit de moderne wetenschap verwezen.

Alle activiteiten die vallen onder educatie kun je vinden op het evenementen gedeelte van onze website. Je kunt je aanmelden voor deze activiteiten door in de winkel je entreebewijs aan te schaffen.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag die niet beantwoord is? Gebruik dan ons contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja. De lessen zijn zo opgezet dat het onafhankelijk is van opleidingsniveau of termijn van yoga-beoefening. Je kunt ook deelnemen aan de kennislessen als je geen hatha-yoga lessen volgt bij Namasthee.

Je ontvangt na afloop van de bijeenkomst een digitaal naslagwerk van de behandelde theorieën en oefeningen, zodat je na afloop van de les de informatie nog eens kunt nalezen. Elk naslagwerk is voorzien van de benodigde bronverwijzingen. Het is volgens een eenduidige structuur opgebouwd, zodat al de naslagwerken van de verschillende bijeenkomsten een samenhangend geheel zullen gaan vormen. Zo kunnen ze als basis kunnen gaan dienen voor een mooie verzameling van achtergrondkennis over de werking van de yoga.

Een bijeenkomst gaat door bij tenminste vier inschrijvingen. Bij een volgeboekte bijeenkomst zijn maximaal 8 deelnemers aanwezig.

Docenten

De kennislessen, cursussen en bijscholingen worden gegeven door ons team
Werken met Namasthee

Werken met Namasthee

Docent, coach of trainer

Herken jij jezelf in onze aanpak en principes en heb jij ambitie om te werken met, bij of namens Namasthee? Klik dan verder.

Ingrid Bakker

Ingrid Bakker

Inval docent

In 2010 volgde Ingrid haar eerste yogales en sindsdien is zij een toegewijde beoefenaar. Zij wilt graag doorgeven wat zij zelf geleerd heeft in haar ontwikkeling.