Inval docent
Brief info

In 2015 volgde ik in India, de bakermat van de yoga, een yoga teacher training in een ashram. Inmiddels heb ik ook de opleiding bij Yogacentrum Tilburg afgerond en voel ik mij klaar en dankbaar om yoga te mogen delen.

In 2010 volgde Ingrid haar eerste yogales en sindsdien is zij een toegewijde beoefenaar. Ze reisde naar India voor een yogadocenten opleiding. Na terugkomst, wilde ze nog beter beslagen ten ijs komen en besloot eerst nog opleiding te doen voor ze voor een yogaklas zou gaan staan. Deze opleidingen heeft zij inmiddels met veel succes afgerond.

Ze vertelt: “Mijn eerste yogales bij Lisette kan ik me nog goed herinneren. Het bracht me terug naar de basis van yoga en het contact met mijn voeten en de grond. Het heeft me mede geïnspireerd in de lessen die ik nu geef. Hoe leuk dat het uitgerekend Lisette was die mij heeft gevraagd om les bij Namasthee te komen geven!Wat yoga mij brengt, en waarvan ik hoop een beetje door te kunnen geven, is de herkenning van de rust en kalmte in mij, welke er altijd is maar in het dagdagelijkse vaak niet gezien wordt. Ik hoop iets van de kracht van yoga door te kunnen geven, in navolging van de lijn van leraren die mij voorgingen en van wie ik alles wat ik nu doorgeef heb geleerd. Die traditie van doorgeven van leraar op leerling vind ik mooi en wil ik in ere houden. Het zou mooi zijn als yoga op die manier zoveel mogelijk mensen kan bereiken. In dankbaarheid naar mijn leraren. Namasté”

Naast Yoga volgt Ingrid al jaren meditatie en mindulness cursussen, waaruit zij veel inspiratie haalt.

Naast de lessen bij Namasthee, geeft Ingrid yoga les bij Yogacentrum Tilburg en neemt op verzoek lessen over van Yogadocenten uit de regio Midden-Brabant. In 2018 startte zij een bijscholing Yin-Yoga.