Groepsbegeleider Stille Wijsheid
E-mail: info@nyaveda.nl
Brief info

Mijn naam is Nyantrie, ik ben Ayurvedisch Massagetherapeut.

Al vanaf mijn prille jeugd ben ik bekend met de Ayurveda. Deze waardevolle kennis heb ik via mijn familie meegekregen. Op latere leeftijd ben ik mij hierin gaan verdiepen en heb de nodige scholing gevolgd, zodat ik de Ayurveda effectiever kan toepassen op de Nederlandse leefstijl.

Tijdens mijn opleiding heb ik ruime kennis opgedaan over de theorie van de leer en de behandelingen. Werkervaring heb ik opgedaan bij Jade Health Center.

Nyantrie vertelt: “De eerste zonnestralen, een zacht briesje, fluitende vogels, geroezemoes, dit is mijn herinnering toen ik als klein meisje wakker werd in Suriname in het huis van mijn grootouders. Zij waren al voor dag en dauw op, hadden zich al gereinigd, yoga gedaan, gemediteerd en gebeden; ze waren klaar om de dag in te gaan. Kortom: de Ayurvedische leefstijl was al in gang. Dat besefte ik als klein meisje toen niet, later heb ik dat geleerd. Daarom, denk ik is Ayurveda zo gewoon voor mij; ik ben ermee opgegroeid.

In het huis van mijn grootouders, werd een gezonde leefstijl streng nageleefd met voedingsregels, rituelen en behandelingen. Daarbij hoort ook Rust en Ontspanning. Beide ervaar ikzelf het beste in de Natuur: de serene stilte, de geuren, de kleuren, kortom de sfeer die hangt in een bos heeft een rustgevende werking op mij. Nadat ik op latere leeftijd mijn opleidingen had gevolgd en werkervaring had opgedaan, wist ik hoe het is om gezond te kunnen leven en anderen ermee te kunnen helpen.”

Nyantrie is een Ayurvedisch Massagetherapeut en eigenaresse van Nyaveda. Haar kennis en ervaring wil zij graag met jou delen door je op natuurlijke wijze te leren voor je gezondheid te zorgen.Op de vraag wat we precies doen bij Stille Wijsheid, antwoordt zij: “Hoe het in zijn werk gaat? Ik zou zeggen, kom een keer en volg een les en beleef het.”