Docent, coach of trainer
E-mail: info@namasthee.nl
Brief info

Word jij gemotiveerd door mensen om je heen (weer) in contact te brengen met hun autonomie? Vind jij er voldoening in om deelnemers te begeleiden in het proces dat leidt naar zelfregulering? 

Ben jij van mening dat gezondheid ontstaat vanuit een evenwicht in lichaam, brein én geest? Deel jij graag met anderen hoe zij zelf daarin verantwoordelijkheid kunnen nemen en hoe zij hun gestel (weer) naar dat evenwicht kunnen brengen?

En is jouw kennis en kunde gebaseerd op een mix van ervaring, gezond verstand, opleiding, theorie en aangetoonde feiten? Dan zouden wij jou graag ontmoeten.

In samenwerking autonomie en zelfregulering realiseren 

Herken jij jezelf en jouw aanpak in onze uitgangspunten, onze waarden en ons doel? Draag jij, naast de boodschap dát beoefening een positieve invloed uitoefent, ook uit hoe en waarom de werking van Yoga is?
En is het jouw uitdaging om elke deelnemer op zijn of haar eigen manier te benaderen en binnen de grenzen van de eigen mogelijkheden de vaardigheden uit de Yoga en Ayurveda zelfstandig leren toepassen?

Kortom: doet Namasthee jouw enthousiasme aanwakkeren? En heb jij ambitie, ben je zelfstandig en heb je vaardigheden om bij of namens Namasthee aan de slag te gaan? Dan horen wij graag van jou.
Via de Ik ben docent link kun je een reactie bij ons achterlaten. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden door te nemen en mogelijk onze krachten te bundelen.

Bezit jij kennis of vaardigheden, die niet per se in de categorie Yoga, Meditatie of Ayurveda passen, maar wél bijdragen aan het autonoom maken van deelnemers of werk op het gebied van lichaam, brein en geest?
Ook dan nodigen wij je van harte uit om een reactie bij ons achter te laten.