Nieuwe vaardigheiden voor de moderne wereld

Afgelopen week was Google Digitale Werkplaats on Tour in de stad. In een speciale Google Bus deelden Marketing specialisten hun kennis over het gebruik van Google.
Met als doel om mensen te helpen hun kennis en digitale vaardigheden over E-Commerce te vergroten.

Voor mij als leek in de digitale marketing, was dit dus een ideale gelegenheid om te leren. En nog wel van Google zelf. En van deze gelegenheid maakte ik dan ook dankbaar gebruik.

Ontwikkelen

De afgelopen week heb ik dus een aantal van deze workshops bijgewoond. Met veel waardering heb ik geluisterd naar de mogelijkheden die het wereldwijde web mij en Namasthee biedt.

Tevens waren deze workshops waren dusdanig interessant, dat de inhoud al direct heeft geleid tot een kleine wijziging in de Privacy Verklaring van Namasthee. Waarvan ik jullie bij deze graag op de hoogte breng.

Voeg een reactie toe

Beste bezoeker,

Momenteel werken we aan een verbeterde versie van ons reserverings-systeem. Ben je nieuw bij Namasthee? Dan nodigen we je van harte uit om een Introductieles te volgen.

Heb je al een actieve bundel en mogelijk zelfs nog resterend lestegoed?
We zijn druk met het overzetten van de actieve abonnementen. We vragen je om nog even geduld te hebben. Je ontvangt zo spoedig (nog voor de late zomer-sluiting – van 31 juli t/m 18 augustus) een mail met instructies.

Wil je alvast meer weten? Maak dan alvast een nieuw account aan via Mijn persoonlijke omgeving. Je kunt ons ook een berichtje via het contactformulier op de website sturen.

Bedankt voor je begrip,
Lisette