06-24885802

Onze studio

Bezoek onze Yogastudio in Tilburg

Kies je voor Namasthee, dan kies je voor je zelf
Yogastudio in Tilburg. Onze lessen en activiteiten vinden plaats in onze eigen studio, gelegen aan de Ringbaan Noord 37. Maak een virtuele tour in onze studio met de Google 360 View foto.

In onze studio zijn matten en alle hulpmiddelen aanwezig en hiervan kun je kosteloos gebruik maken. Parkeren van auto of fiets kan gratis op ons parkeerterrein.

Onze Principes

Wat aan ons handelen ten grondslag ligt
Site Icon Namasthee Yoga

Reviews en recensies

Wat onze deelnemers ervaren

Ik beoefen al vele jaren Hatha yoga. Het is voor mij net als eten en drinken .
Onmisbaar dus. Toen ik een paar jaar geleden de lessen bij Lisette ging volgen voelde dit voor mij als thuiskomen. De persoonlijke aandacht, goede uitleg, warme sfeer en de kleine groep, daar kom ik heel graag vanuit Bavel voor naar Tilburg.

Bea Vergouwen, Bavel

Bea Vergouwen, Bavel

Lisette bouwt de lessen gedegen op zodat je geen risico loopt op blessures. Daarbij geeft ze persoonlijke aandacht en bewaakt ze of je je grenzen niet overschrijdt. Dankzij de lessen ben je bewuster van je houding, zoals staan en zitten, en leer je die houdingen te verbeteren.

Ik begin elk weekend met een yogales op de zaterdagochtend en kijk daar elke week naar uit.

Ludwig Geers, Tilburg

Ludwig Geers, Tilburg

Met zorgzame en kundige precisie leidt Lisette je stap voor stap door een reis in je lichaam. 
Een intensieve en liefdevolle reis. Door de yogalessen van Lisette te volgen, leer je je lichaam beter kennen en aanvoelen…je komt tot jezelf.

Charlotte, Tilburg

Charlotte, Tilburg

Vanaf de eerste les voel ik me thuis bij Namasthee. Met haar deskundigheid, visie en zorgzaamheid creeert Lisette een sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn en zijn lichaam echt leert kennen. Van elke les maakt ze een intensieve beleving (zowel lichamelijk als mentaal) waarvan ik in het dagelijks leven de positieve effecten ervaar.

Anja Vermeer, Tilburg

Anja Vermeer, Tilburg

Bekijk de beschikbaarheid van lessen op de Trainin App