06-24885802

Bedrijfsyoga bij Namasthee Zakelijk

Ons aanbod

Voor de zakelijke markt
Yoga, meditatie en mindfulness kom je steeds vaker tegen in het bedrijfsleven. Ook wordt meer en meer gepubliceerd over de door de wetenschap aangetoonde nuttige effecten bij medische of maatschappelijke hulpverlening. Ons vakgebied is enorm veelzijdig en kan vele voordelen voor uw organisatie opleveren. Maar wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn, om duidelijk onder woorden te krijgen waar u nou precies naar op zoek bent. Wij helpen u graag met het verduidelijken van die behoefte.

Het verzorgen van lessen, workshops of lezingen is een greep uit het aanbod dat wij verzorgen voor zowel commerciële als niet-commerciële organisaties. Dat doen we op onze eigen locatie, als ook op locatie bij de opdrachtgever, in Nederland en daarbuiten.
Ook kunnen we u van dienst zijn om de behoefte van uw team of organisatie te beschrijven.

Blijkt dat uw wensen buiten ons expertise-gebied liggen? Of is er een andere reden waarom wij de opdracht zelf niet uit kunnen voeren? Dan zoeken wij met u naar die docent, coach of trainer die het beste bij uw eisen en wensen aansluit. Wij kennen onze weg in het werkveld en zijn in staat het kaf van het koren te scheiden. Wij kennen de voordelen van de verschillende stijlen van aanbod en selecteren de docent of trainer die het beste aansluit bij uw opdracht. Kortom, wij brengen u in verbinding met die professional die bij u past.

Waarom Namasthee zakelijk

Kwaliteit en effectiviteit