06-24885802

Ongeplande en onverwachte zomerslaap

Zomerslaap bij Namasthee
Zomerslaap bij Namasthee. Photo by Gabriel Pangilinan.

Er komt een ongeplande en onverwachte zomerstop aan. Namasthee gaat in zomerslaap.

Eigenlijk bij toeval ontdekte ik afgelopen maandagavond, dat – vanwege werkzaamheden – de locatie van Namasthee vanaf het eind van deze week, slecht of zelfs helemaal niet bereikbaar zal zijn. 
Een deel van de Ringbaan Noord en ook van de Ringbaan Oost zal namelijk de komende weken voorzien worden van nieuw asfalt. Naast de beperkte bereikbaarheid, verwacht ik daarbij ook overlast in de vorm van lawaai, parkeren, stof en stank.

Dit is voor mij een aanleiding om een zomerstop in te lassen. Een pauze lijkt me een betere manier om met deze situatie om te gaan, dan om te proberen om de lessen onverstoord door te laten gaan in deze chaotische omgeving. Het is wat kort dag, maar aangezien ik niet eerder op de hoogte was, kon ik deze keuze ook niet eerder maken.

Wat betekent de zomerslaap dan concreet:

Alle lessen van Namasthee zullen van donderdagavond 5 juli tot en met zondag 23 juli vervallen.

Alle actieve lesbundels zullen op pauze gezet worden. Als het ware ontstaat er een soort zomerslaap.

In ieder geval geeft deze omstandigheid mij – en hopelijk jou ook – een moment om uit te rusten, om weer op te laden en inspiratie op te doen voor de tweede helft van het jaar.
En graag zie ik je dan weer vanaf dinsdag 25 juli in de les.

Een hele fijne zomer gewenst,
Liefs, Lisette

P.s. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=2W7BPtqWAcs&feature=youtu.be

Tijdens deze wegwerkzaamheden is er per rijrichting slechts een rijstrook vrij voor doorgaand verkeer. In het weekend zal het verkeer van en naar het centrum omgeleid worden vanaf de Midden-Brabantweg via de Burgemeester Bechtweg, Nederlandweg, Jules Verneweg en de Bosscheweg naar de Ringbaan-Oost. Meerdere straten zullen worden afgesloten, ook de woningen in de directe omgeving zijn slecht of niet bereikbaar.

Voeg een reactie toe